dijous, 6 d’octubre del 2011

"PROU RETALLADES" Sr. Andreu Mas-Colell

El sindicat ASEMIT davant els comentaris i declaracions fetes aquest matí pel conseller d'Economia del govern, Andreu Mas-Colell, en una entrevista a "Els matins" de TV3.

Considera "PENOSES" les manifestacions del titular d'Economia, Mas-Colell, que demana nous "sacrificis" als funcionaris, suprimint la paga extra i tornar a sous de l’any 2007.

El conseller vol generar un missatge per "crear por" als treballadors/es públics de més retallades i acomiadaments amb la voluntat de reduir i anul·lar les reivindicacions socials i laborals dels sindicats en defensa dels treballador/es i dels serveis públics.

Només unes hores després que el President Mas anunciés per sorpresa al Parlament que ni el Govern ni els 350 càrrecs de confiança cobraran la paga extraordinària al desembre, “mesura POPULISTA”, ja estan buscant novament als treballadors/es  públics per que continuïn pagant les conseqüències de la crisis amb més RETALLADES.
 
El nostre ajuntament també està adoptant politiques d’austeritat, però en cap cas te una situació d’endeutament desesperat com la Generalitat, com per fer extensiva algunes d’aquestes mesures als treballadors Municipal. Tot i això, estarem, doncs, molt atents i expectants davant de l'adopció de possibles mesures per part del govern municipal que intenti noves retallades econòmiques, socials o acomiadaments.

Els Empleats i empleades municipals de L’Ajuntament de Tarragona, els últims anys ja hem fet prou esforços com per acceptar noves retallades.

Secció sindical ASEMIT
Ajuntament de Tarragona