dimecres, 10 de novembre del 2010

EL “RUMBERO” DE CCOO I ELS “PALMEROS” DE LA USOC JA CANSEN

El “rumbero” de CCOO, hàbil en la pràctica de la demagògia barata, ara acompanyat dels “palmeros” de la USOC que l’animen entregats, continua amb la seva habitual xerrameca excessiva i absurda per intentar confondre un cop més amb mentides als treballadors i treballadores municipals a qui diu defensar.

I és que aquest xicot va una mica perdut i a vegades el pobre home traspassa els límits del ridícul. Un bon exemple n‘és el comunicat que ha enviat la Comissió de Control del Pla de Pensions, on deixa ben clar que: “NO ES FUNCIÓ D’AQUESTA COMISSIÓ LA NEGOCIACIÓ DE L’APORTACIÓ DE L’AJUNTAMENT AL PLA DE PENSIONS”

L’empipada ha estat grossa i al seu darrer comunicat afirma, amb una agressivitat verbal més pròpia d’una pel·lícula de Charles Bronson que d’un representant sindical:

“QUINS COLLONS!! NO TENIU VERGONYA DE FER AQUEST COMUNICAT”

Resulta evident que està dolgut, molt dolgut, perquè l´ASEMIT li va treure la careta quan el va enxampar a ell i al seu “guitarrista” presentant un escrit a personal manifestant que "NO VAN SECUNDAR LA VAGA" del dia 8 de juny i que van realitzar el seu treball com a delegats sindicals. Tal i com recordàvem uns dies abans de la vaga general del 29 de setembre, amb aquesta martingala se les volien arreglar per cobrar el dia de vaga. Perquè després vingui i ens doni lliçons sindicals. Ja està bé, home, ja està bé!!

Des d’aquestes línies li recomanem al “rumbero” que es relaxi i, si està nerviós, que es prengui una til·la.