dimarts, 22 d’abril del 2008

ELECCIONS AL PLA DE PENSIONS

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES !!!

Amb una participació del 65%, el resultat de les eleccions ha confirmat la candidatura sindical UGT-ASEMIT com l’opció on massivament han dipositat la seva confiança les treballadores i els treballadors municipals partícips del Pla de Pensions. Hem obtingut 4 dels 5 representants que s’escollien.

Des d’aquestes línies volem agrair-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres i fer-vos saber que a partir d'ara ens sentim responsables de fer tot el que estigui al nostre abast per representar la vostra veu. El vostre suport ens donarà impuls per tirar endavant les nostres propostes.

Gràcies, moltes gràcies de tot cor.


Resultats de l'escrutini de les eleccions al Pla de Pensions

TOST LLOBERA, ANTONI 199
PALLÀS GUASCH, JORDI 199
BASARRATE LÓPEZ, AIDA 178

PINÓS RIZO, ANTONI 160
GONZÁLEZ MESTRE, PAU 148
GARCÍA CAURÍN, SALVADOR 144
ROIG MONCADA, MARIA NEUS 122
OLLÉ RIBÉ, JOSEP 115
SALTÓ SAURA, ARACELI 112

ESPAÑOL JORDÁN, JULIO ANTONIO 112

diumenge, 20 d’abril del 2008

ELECCIONS AL PLA DE PENSIONS



ABANS DE VOTAR, ÉS MOLT IMPORTANT QUE SÀPIGUES…

Que dimarts, quan vagis a votar, en realitat estaràs decidint el futur del teu complement a la pensió de jubilació principal, perquè estaràs elegint als representants que en els pròxims quatre anys supervisaran la marxa i el bon funcionament del Pla de Pensions de l’Ajuntament de Tarragona.

PERQUÈ CAL VOTAR UNA CANDIDATURA SINDICAL?

És molt important que votis la candidatura sindical UGT-ASEMIT, perquè com a sindicats també estem presents a la taula de negociació del futur conveni i volem aconseguir, amb el suport de CCOO, un increment de les aportacions que realitza l'ajuntament a cada treballador, passant dels 966,36 € actuals fins a 1500 €.

També negociarem que tots els treballadors tinguin fons social i pla de pensions a la vegada; de tal manera que la quantitat que no es disposi del fons social, passi al pla de pensions i tots tinguem igualtat d'oportunitats i no es produeixin més discriminacions en les millores socials.

PER ACONSEGUIR-HO, ENS CAL EL TEU SUPORT

Per a poder aconseguir aquests objectius, necessitem el teu suport i la teva confiança en la nostra candidatura sindical conjunta UGT-ASEMIT, votant a cadascun dels següents candidats:

AIDA BASARRATE LÓPEZ
JORDI PALLÀS GUASCH
ANTONI TOST LLOBERA
ANTONI PINÓS RIZO
SALVADOR GARCÍA CAURÍN

Hem avançat molt, però ara et necessitem per seguir millorant el pla de pensions. Ajudan's!

Ben cordialment,
CANDIDATURA UGT-ASEMIT