divendres, 4 d’abril del 2008

UGT I ASEMIT FEM LA FEINA

ATURAT L'INCREMENT DESMESURAT DE LA QUOTA DEL PERSONAL ABONAT ALS PÀRQUINGS DE L'AV. CATALUNYA I AV. PRESIDENT COMPANYS.

Una vegada més, el treball constant i responsable de la UGT i l'ASEMIT dóna el seu fruit, aturant la pujada desmesurada de la quota dels treballadors municipals abonats als pàrquings de l'Av. Catalunya i Av. President Companys.

Com ja és sabut, l'esmentada quota va patir un increment del 50% a partir de l'1 de febrer de 2008, passant de 57 a 85 euros. La UGT i l'ASEMIT vam traslladar reiteradament la nostra preocupació i rotunda disconformitat al Tinent d'Alcalde Sr. Sergi de los Rios, president d'ESPIMSA, en considerar un autèntic abús aquest increment que afecta a un nombre important de treballadors municipals

Finalment, la gestió del Sr. Sergi de los Rios ha tornat la quota al seu lloc. Així, a partir de l'1 de Febrer de 2008, la quota ha passat a ser de 60 euros, sens dubte, un increment molt més raonable. Com que el mes de febrer es van cobrar els 85 euros, a la quota de març se li practicarà una reducció per import dels 25 euros cobrats per excés.

Tingueu la seguretat que junts, la UGT i l'ASEMIT, seguim i seguirem treballant amb serietat i ambició per consolidar i millorar les condicions de treball de TOT el personal, perquè ens importa la vostra confiança i la nostra credibilitat.

dijous, 3 d’abril del 2008



COM SÓN D’ANALFABETS SINDICALS

En l'espiral de CCOO i USOC per dir la bajanada més grossa, s’han superat i s’han convertit en líders absoluts amb l'aparició d'una nova proposta econòmica on demanen un increment de les retribucions anuals del personal laboral del 37%

Ells fan el sindicalisme que els surt de dins, i nosaltres som els pobres aficionats que ens dediquem a criticar i desacreditar la seva obra. Ells són els que fan que el món sindical avanci, gràcies al seu talent. Són sindicalistes amb ànima, amb un gran món interior que vessa sobre unes reivindicacions magistrals. Fan uns còctels impressionants: si com a sindicalistes són bons, com a bàrmans serien genials.

A nosaltres no ens agrada dir les coses per dir, acostumem a escriure amb arguments basats en dades i proves, que al cap i a la fi són les que sostenen les nostres afirmacions. Avui, un any després de les eleccions sindicals, podeu llegir i valorar vosaltres mateixos, clicant aquí, la proposta que han presentat.
No ens ha de sorprendre que fent rucades a cabassos, alguns sindicalistes de CCOO i de la USOC tinguin una imatge tan negativa davant els treballadors municipals.

Aquesta és la realitat, agradi o no