dijous, 20 de març del 2008

LA DEMAGÒGIA DE L'IDEÒLEG DE CCOO ÉS UNA BURLA PELS TREBALLADORS MUNICIPALS.

Amb aquest escrit volem, d'una banda, assenyalar que ens preocupa el discurs d’aquesta preclara ment de CCOO, que té tantes oportunitats per a la difusió del seu dèbil pensament, basat en fer culpable de les seves frustracions personals al col·lectiu de treballadors de la Guàrdia Urbana. I, d’altra, assenyalar que trobem molt greu que s’utilitzi a un col·lectiu com la Guàrdia Urbana per a intentar trencar la unitat sindical i fraccionar la plantilla municipal.

El problema d’aquesta ment de pensaments demagògics i destructius és que es retroalimenta i difícilment admet informacions per rebatre’ls.

Com a sindicat no ens avergonyeix que se sàpiga que hem lluitat per aconseguir l’equiparació salarial de TOTA la plantilla de la Guàrdia Urbana amb els Mossos d’Esquadra. Ans al contrari, ens omple d’orgull i de satisfacció haver-ho aconseguit, igual que ens enorgulleix tindre afiliats/es i delegats/es sindicals de la Guàrdia Urbana i de Palau, que treballen de manera compromesa i decidida per aconseguir millores per a TOTS els treballadors municipals; entre elles, la valoració dels llocs de treball o el cobrament de l’IPC català pendent dels anys 2006 i 2007. Ara bé, ens preocupa aquest intent cínic i barroer de l’ideòleg de CCOO de polemitzar, pretenent afavorir conscientment majors dosis de desinformació, difondre i generar temors, i fer un ús parcial i tendenciós de les informacions existents amb l'objectiu d’amagar als treballadors de palau la seva “petició econòmica personalitzada”, presentada per la secció sindical de CCOO i pròpia de
dirigents sindicals venuts. És un joc perillós on potser no tot s'hi val.

Exemple de “petició econòmica personalitzada” (PEP) aplicable només al personal laboral i formulada el dia 13/3/08 per la secció sindical de CCOO a la corporació:

Periodista

Aquesta categoria se suprimeix amb efectes del dia 1 de gener de 2008 i el treballador/a es reclassifiquen en la categoria de coordinador de premsa del grup A1 CD 24 i CE 23000 euros.

Retribucions actuals: grup A1, CD 22, CE 10558,36 €
Increment aproximat de la petició: 13500 € (40 %)



dilluns, 17 de març del 2008

DENÚNCIA PÚBLICA DAVANT TOTS ELS TREBALLADORS MUNICIPALS

El President del Comitè d’Empresa, que pertany al sindicat CCOO, demana per a ell una reclassificació del seu lloc de treball, al marge de la Valoració dels Llocs de Treball, que li reportarà un increment de sou d’un 35%


Si llegiu el darrer mail de CCOO titulat: “EL GOVERN MUNICIPAL, EN COALICIÓ AMB ASEMIT I UGT, IMPEDEIX QUE TOTS ELS FUNCIONARIS TINGUIN UN AUGMENT DE 615 € PER AQUEST 2008” comprovareu, sense cap sorpresa, el doble llenguatge del nostre preuat exèrcit de sindicalistes de CCOO.

Enlloc de sumar esforços amb els sindicats UGT i ASEMIT, demanant per a cada col·lectiu el compliment del seu acord; i per tant, que per a la Guàrdia Urbana s’ha de defensar l'equiparació amb els Mossos d’Esquadra i per als funcionaris l'aplicació de la Valoració de Llocs de Treball, amb efectes retroactius de l’1 de gener del 2006 i de la desviació de l'IPC català dels anys 2006 i 2007, van i treuen perversament les coses de context i intenten fer víctimes de la confusió als funcionaris municipals amb la seva demagògia extrema.

Perquè perles com aquesta són feixugues de sostenir, especialment tenint en compte que va ser CCOO qui es va anticipar el 2004 a signar a la baixa l’Acord de Funcionaris i després també va signar l’Acord específic de la Guàrdia Urbana, tenint un sol representant a la Junta de Personal, d’un total d’11 delegats en aquell moment. I això, ho sap tothom; ara bé, el que potser no sap tothom és que davant la galeria diuen que les solucions han de ser globals i per a tothom i, pel darrera, volen fer negociacions parcials que només els beneficiïn a ells.

L’ASEMIT i la UGT, que estem molt atents, els hem enxampat per segona vegada una proposta de “reclassificació” a la carta, que van presentar a la Corporació el passat dijous 13 de març i que denunciem públicament davant tots els treballadors municipals. Aquesta proposta, que podeu consultar en aquest enllaç:
http://www.asemit.com/LLISTA2.pdf suposarà per alguns dels seus sindicalistes i amics més propers, increments salarials que oscil·len entre un 36% i un 49%

Així, pel President del Comitè d’Empresa, del sindicat CCOO, es demana que el seu lloc de treball, actualment del grup C2, passi al grup C1; que el complement de destí passi del nivell 18 al 20 i que el complement específic passi de 7.898,53 € a 13.000 €. Tot això li reportarà un increment de sou d’uns 7.500 € anuals i sense haver de passar cap procés selectiu.

Si aquesta informació no els agrada, mala sort. S’ho haguessin pensat dues vegades abans de presentar la petició o de signar a la baixa l’acord dels funcionaris l’any 2004. Ara, els sindicats UGT i ASEMIT només estem fent el que toca: demanant el compliment escrupolós dels acords signats i vigents mentre no se’n signin altres que els substitueixin. Tot el demés, només és la demagògia barata i la xerrameca oportunista dels que se senten descoberts en la seva traïció als treballadors municipals que els han votat.