dissabte, 19 de gener del 2008



ELS DE CCOO NO SABEN JUGAR AL PARXÍS I FAN TRAMPES

Una s
entència exemplar del Jutjat Social número 1 de Tarragona posa punt i final a l'extravagant reivindicació de CCOO d'aplicar la Llei de l’embut: l’ample per a ells i l’estret per a tu.

El JUDICI és un procés mental pel qual les persones ordenen la seva conducta en funció d'unes normes, uns principis o uns criteris determinats. Els de CCOO el van perdre per primera vegada l’estiu del 2004, davant els prop de 500 funcionaris, quan de manera absolutament deslleial van abandonar a la seva sort als representants de la Plataforma, la UGT i l’ASEMIT, però aprofitant-se roïnament del seu esforç amb la signatura de la disposició addicional 12ª, que suposadament els garantiria qualsevol millora econòmica que aconseguissin els funcionaris. Ara, els de CCOO han tornat a perdre el JUDICI en el pols que, amb molta mala bava, han plantejat recentment a la Corporació als Jutjats per no cedir als seus xantatges.
Aquesta forma d'actuar de CCOO ens recorda al que fan els nens de 5 o 6 anys quan aprenen a jugar a les cartes o al parxís. Els entusiasma jugar amb els grans i usar les seves regles, però quan veuen que estan perdent, intenten fer trampes des de la creença ingènua que els grans no s'adonaran. Això és tolerable amb els nens, però totalment inacceptable amb els adults. CCOO no pot permetre's tenir aquests representants sindicals tan patètics al nostre ajuntament, amb la mentalitat com la d'un nen de 6 anys.
És lamentable la mala imatge que estan donant els de CCOO al nostre ajuntament i passaran a la història d'aquest Ajuntament per haver demostrat que els importen més els seus privilegis, que els danys que poden causar a l'organització sindical que representen. Com a sindicalistes no mereixen ni el suport, ni la confiança dels treballadors municipals, ni tampoc la del sindicat que representen. Si els quedés una mica de decència i vergonya, dimitirien, perquè els tramposos
són gent non grata en qualsevol sindicat, fins i tot a les partides de parxís
a partir dels 6 anys d'edat.

dimarts, 15 de gener del 2008


UGT i ASEMIT FEM LA FEINA !

El nostre treball sindical es basa en fets i no en polèmiques estèrils darrera les quals s'amaguen frustracions personals, ressentiments i molta mala bava d'alguns personatges sobradament coneguts per tothom.

Mentre els representants de CCOO i de la USO abandonen la mesa negociadora amb els representants de la Corporació, la UGT i l’ASEMIT treballem junts i tenim la necessitat d'aconseguir que els funcionaris no tornin a perdre més poder adquisitiu amb l’absorció de l'IPC català.

Per això, la UGT i l'ASEMIT defugim les polèmiques estèrils d'alguns sindicalistes cremats, que darrerament han perdut el nord al veure que ara ja no es satisfan els seus interessos personals i que s'estan quedant més sols que la una.


Nosaltres reivindiquem solucions a mida de tothom, negociant amb la Corporació que juntament amb l’increment del 2% previst a la llei de PPGG de l’Estat, s’aboni a TOTS els funcionaris en la nòmina de febrer el 0,8% de l'IPC català, pendent del 2006, i també la diferència entre el 2% de previsió de l'IPC i l'IPC català del 2007, que aquest mes es coneixerà i que s'estima al voltant d'un 2,3%

A què treu cap ara aquesta dinàmica d'atacs i d’enfrontaments amb la Corporació, amb els funcionaris de personal i amb la resta de sindicats? Deixem-los de banda. El que ens toca ara a nosaltres és continuar treballant i negociaant els millors acords possibles pels propers anys, com hem fet sempre i tingueu la seguretat que junts, la UGT i l'ASEMIT, fem i farem una bona feina.


Si voleu saber més, podeu llegir la nota informativa que hem preparat, clicant aquí