divendres, 16 de novembre del 2007



CCOO: DOBLE LLENGUATGE I MOLTA XERRAMECA BARATA!



Nosaltres sí, però vosaltres no. Només així pot entendre's que els de CCOO constantment denunciïn la contractació per la via d’urgència com una forma impura i perversa per endollar parents i amics a la funció pública i, després, alguns dels seus, que ocupen càrrecs directius i de representació sindical, utilitzin justament aquesta metodologia de contractació a les seves àrees de responsabilitat. Ahir, a la Comissió informativa de personal en van fer tota una demostració. Quina congruència!
Més congruència: l’expresident de la Junta de Personal, escollit i cessat per majoria sindical, ara treu pit i ens envia pamflets donant-nos lliçons de democràcia i acusant a la majoria sindical de la Junta de Personal d’haver-lo fet fora amb un “cop d’estat”.
Més congruència: l’expresident va prometre corregir desequilibris i donar solucions globals, però durant cinc mesos no va ser capaç ni de passar el fons social.
En poc menys d’un mes, la nova majoria sindical de la Junta de Personal, liderada pel president Jordi Pallàs, ha estat capaç d'aconseguir que a la nòmina de desembre TOTS els funcionaris cobrin els endarreriments pendents derivats del compliment de l’article 24 del Conveni i també el fons social.
Rectificar és de savis, però negant l’evidència i crispant la vida sindical amb
pamflets que volen posar en dubte l'honorabilitat i la noblesa del nou president de la Junta de Personal, o de la cap de servei de RRHH, de saviesa, precisament, no es demostra tenir-ne molta.

dijous, 15 de novembre del 2007

UGT i ASEMIT FEM LA FEINA

Fruit del treball de col·laboració entre la UGT i l'ASEMIT, hem aconseguit que TOTS els funcionaris cobrin els endarreriments pendents de l'IPC català a la nòmina de desembre de 2007

Fem memòria:

A la nòmina de gener de 2007, l’Ajuntament havia deixat de pagar l’IPC Català a TOTS els funcionaris, llevat de la Guàrdia Urbana que sí ho cobrava en virtut del seu acord específic.
Fins a la data només s’havia pogut arribar a un acord amb la Corporació d’augmentar durant el 2007 el complement específic en un import igual a l’1% de la suma del sou base, del complement de destinació i del complement específic. Aquesta quantitat era insuficient i no garantia assolir la percepció íntegra del complement específic en tres anys (juny 2007- desembre 2009)


Fem la feina:

- A la nòmina del mes de desembre de 2007 cada funcionari cobrarà els endarreriments corresponents a l’IPC català. (Per entendre’ns, aquest import equival a multiplicar per 14 la productivitat per rendiment, abonada a la nòmina de novembre de 2006, incrementada en un 2%)

-D’altra banda, l’ajuntament es compromet a aplicar a cada funcionari els increments retributius suficients per tal que, a la paga extraordinària de desembre de 2009, es percebi l’import del 100% d’una mensualitat del complement específic. D’aquesta manera, haurem aconseguit que les pagues extraordinàries "dobles" esdevinguin per fi una realitat.

El treball conjunt de la UGT i l’ASEMIT ha servit per a corregir el greuge retributiu que veníeu patint els funcionaris, en relació a la Guàrdia Urbana, quedant demostrat que NEGOCIEM PER MILLORAR LES CONDICIONS DE TOTS ELS TREBALLADORS MUNICIPALS I NO NOMÉS PER LA GUÀRDIA URBANA, TAL COM ENS VOLEN FER CREURE ELS DE CCOO.

LES MILLORES NO VENEN DE L’AIRE DEL CEL. NOMÉS SUMANT ESFORÇOS UGT-ASEMIT LES HEM ACONSEGUIT PER A TOTHOM.


Llegir les propostes

diumenge, 11 de novembre del 2007

TRANSPARÈNCIA CONTRA LA DEMAGÒGIA DE CCOO


En un correu electrònic titulat "CCOO compleix la paraula", s’afirma que davant l'engany permanent, la falta de diàleg i la negació de l'actual Equip de Govern, per aplicar a tots els treballadors laborals les mateixes millores soci-econòmiques adjudicades al col·lectiu de funcionaris de la Guàrdia Urbana, s’ha presentat al Jutjat Social un Conflicte Col·lectiu.
La pregunta és si aquestes accions són pel bé de tots els treballadors o solament pels interessos personals d'uns quants. És innegable la capacitat d'aquesta gent per a practicar el sensacionalisme més descarat (recordeu la recent proposta de 300€ mensuals de productivitat per a TOTS? ) o per donar corda a propostes sindicals basades en l’exercici reiterat de la demagògia.
Està per veure si tindran la barra de demanar al Jutge l’aplicació de "la llei de l’embut: l’ample per a ells i l’estret per a tu". Dit d’una altra manera, cobrar com la Guàrdia Urbana, però fent l’horari dels funcionaris, que és inferior en 10 hores mensuals al de la Guàrdia Urbana. Tot això no és més que una presa de pèl alarmant o una cosa més greu, que s'acostuma a anomenar manipulació.
De debò que ja en teníem ganes que posessin el Conflicte Col·lectiu, per negar-se l’Ajuntament a aplicar el que ells demanen, que no és altra cosa que la llei de l’embut. Que tinguin molt d’èxit en la seva reclamació i, si us plau, que s’acabi aquesta comèdia que ja dura quatre anys.